Missie

Catom wil de voorkeur van klanten verwerven door scherpe prijzen en een hoog serviceniveau. Met een klantgerichte en een efficiënte organisatie wil Catom een leidende rol spelen in het downstream segment van de Nederlandse oliemarkt.

Visie

Catom gelooft in de kracht van klantoriëntatie. Zowel de eigen organisatie als de handelsondernemingen en tankstations zijn gericht op hoge servicebeleving bij de klant en scherpe prijzen. Bij alle verkoopmomenten is die specifieke klantcultuur van Catom herkenbaar. Catom onderscheidt zich daarmee van de traditionele aanbieders.

Catom wil zich als bedrijf voortdurend blijven ontwikkelen en daarmee het marktleiderschap verwerven in de segmenten waarin de onderneming actief is. Deze ambitie wil zij realiseren door autonome groei in combinatie met acquisities. Catom wil kansen benutten die enerzijds ontstaan doordat de grote oliebedrijven onderdelen willen afstoten, en anderzijds doordat kleinere (familie)bedrijven, zowel oliehandelaren als eigenaren van kleinere ketens benzinestations, hun bedrijf willen verkopen.