Reselling is de verkoop van brandstoffen en smeermiddelen aan de groot-, middenen kleingebruiker in de zakelijke markt. Met een marktaandeel van ruim 20% is Catom marktleider in dit segment. Onder de vlag van OK Marine bedienen we inmiddels ook klanten op het water in de ‘natte’ aannemerij, de scheepvaart, en de cruisevaart,.vanuit kantoren in Lelystad en Tholen.

Met ingang van 3 november 2022 is hier de Slurink Groep aan toegevoegd. Al ruim anderhalve eeuw is de naam Slurink verbonden met de binnenvaart. Wat eind 1800 begon met Pouwel Slurink in Zwartsluis is uitgegroeid tot een netwerk van 6 moderne bunkerstations met 14 bunkerschepen in heel Nederland. Slurink is een begrip en een van de grootste en meest professionele partijen in de waterhandel. Zowel OK Oliecentrale als OK Marine onderscheiden zich door het serviceniveau. Beide hebben een professionele en klantgerichte organisatie met 24/7 service.  

OK Marine heeft een vijftal eigen schepen met de Bataviahaven in Lelystad als 1 van onze OK Marine locaties De pleziervaart kan daar terecht om dieselof GTL te tanken en op het kantoor is de binnendienst dagelijks druk bezig om alles administratief in goede banen te leiden. Onze bunkerboten, “de Bartjes” varen dagelijks uit om ook de binnenvaart van onze diesel en smeerolie te voorzien. Met de overname van Slurink voegen we de bunker locaties Dordrecht, Zaltbommel, Amsterdam, Hansweert, Lobith (Tolkamer) en Vlissingen toe, waar de “de Zwaantjes” dagelijks de klanten in de binnenvaart en de visserij bedienen.

Van zowel de OK als de Shell smeermiddelen heeft Catom een eigen voorraad om adequaat en tijdig te kunnen leveren aan haar klanten. De opslag en de warehousing gebeuren deels in eigen beheer. Een deel van de opslag en warehousing, in samenhang met de distributie naar de eindklant,is uitbesteed aan een tweetal professionele dienstverleners (een voor verpakt, een voor bulkproducten). De regie van de gehele operatie ligt in handen van OK medewerkers, met een scherpe focus op klanttevredenheid (vandaag besteld, morgen in huis).