Reselling is de verkoop van brandstoffen en smeermiddelen aan de groot-, middenen kleingebruiker in de zakelijke markt. Met een marktaandeel van ruim 20% is Catom marktleider in dit segment. Tot en met 2017 concentreerden de reselling activiteiten zich vrijwel volledig op het land, met klantsegmenten als agrarische bedrijven, lokale en regionale overheden, nutsbedrijven, bouwondernemingen, garages en transportbedrijven. Onder de vlag van OK Marine bedienen we nu ook klanten op het water in de ‘natte’ aannemerij, de scheepvaart, en de cruisevaart.

Dochteronderneming OK Oliecentrale is de grootste distributeur van Shell smeermiddelen in Nederland en daarnaast ook onder het merk OK actief in de reselling markt op het land. Het bedrijf heeft regionale verkoopkantoren in Arnhem, Heino, Breda, Roermond en Staphorst. Voor transport van brandstof en AdBlue in de reselling markt heeft OK Oliecentrale 71 vrachtwagens in gebruik, alle volledig in eigendom.

Van zowel de OK als de Shell smeermiddelen heeft Catom een eigen voorraad om adequaat en tijdig te kunnen leveren aan haar klanten. De opslag en de warehousing gebeuren deels in eigen beheer. Een deel van de opslag en warehousing, in samenhang met de distributie naar de eindklant,is uitbesteed aan een tweetal professionele dienstverleners (een voor verpakt, een voor bulkproducten). De regie van de gehele operatie ligt in handen van OK medewerkers, met een scherpe focus op klanttevredenheid (vandaag besteld, morgen in huis).